Persoonlijk contact

Mining rigs/pc DIRECT UIT VOORRAAD LEVERBAAR! Wij werken uitsluitend met producten die op voorraad zijn dus GEEN LANGE WACHTIJDEN!  Al onze miners worden plug en play geleverd met nieuwe onderdelen met windows 10 en bios flash. De miners zijn getuned voor de Hoogst haalbare hash resultaten op zo min mogelijk stroom verbruikt. Alles wordt geleverd met garantie en factuur. Ook naar de aankoop kunt u bij ons altijd terecht voor vragen en eventuele hulp.

We leveren alles binnen 10 werkdagen en werken uitsluitend uit eigen voorraad of voorradige producten.

Op WhatsApp te bereiken +31 6 27167769.

Wij gebruiken alleen gaming GPU’s!

Wordt geleverd met factuur dus zakelijk aftrekbaar met slechts 1,5 procent over het rendement. 10 Mhs brengt op 7-8-2017 +- 28 dollar per maand op !

We gebruiken alleen gaming videokaarten omdat ze een veel grotere rest waarde behouden en dus voor veel minder afschrijving zorgen. Dan verglijkbar multimedia kaarten.

Ook is het mogelijk om naar wens een systeem te laten bouwen tot maar liefst 18 video kaarten. Wij komen uw miner ook op locatie plaatsen binnen een straal van 50km ( bespreekbaar ) geven u de benodigde uitleg zetten het systeem aan en hashen maar.

Ook kunnen wij u systeem helemaal naar smaak leveren voor bijv. GPU+CPU mining. Er zijn tal van opties ook interessant om te minen naast het wel bekende ethereum vraag naar de mogelijk heden !

Vragen?

Heeft u vragen over onze mining rigs of heb je een bepaalde wens voor een mining rig? Vul onderstaand formulier in en wij antwoorden z.s.m.