Ethereum mining hardware

Bij ons kan je al jou ethereum mining hardware kopen. Wij leveren complete ethereum mining rigs maar ook losse videokaarten, moederborden, risers en voedingen. Of je nu zelf een ethereum mining rig wilt bouwen of direct wilt starten met het minen van ethereum bij ons ben je aan het juiste adres. 

Ethereum mining rig

Ben je op zoek naar een kant en klaar ethereum mining rig? Wij bieden verschillende mining rigs aan in verschillende prijs klassen. Wij komen deze mining rigs ook bij jouw installeren zodat je direct kunt beginnen met het minen van ethereum.

Bekijk onze mining rigs

Videokaarten

Een goede ethereum videokaart is het belangrijkste mining hardware onderdeel in jouw mining rig. Wij bieden verschillende kaarten aan en kunnen direct geleverd worden. Elke videokaart heeft zijn eigen hashrate en verbruik.

Binnenkort meer

Moederbord

Om alle mining hardware te laten werken heb je een moederbord nodig. Het type moederbord is erg afhankelijk van de videokaarten die gebruikt worden maar ook het aantal videokaarten. Wij bieden verschillende soorten moederborden aan.

Binnenkort meer

Beste verkochte ethereum mining rigs

Over Ethereum cryptocurrency

Ethereum mining is de laatste tijd erg populair geworden. De koers van Ethereum en de manier van minen maakt deze cryptocurrency erg interessant om te minen. Ethereum kun je minen met behulp van GPU videokaarten. Elke GPU videokaart heeft zijn eigen hashrate en verbruik in watt. Deze combinatie samen met de ethereum koers bepaald het rendement van jouw ethereum mining rig.

Goede ethereum mining hardware is belangrijk om een zo hoog mogelijke hashrate te hebben en een zo laag mogelijk stroomverbruik.

Ethereum koers

De Ethereum koers veranderd met de seconden. Mocht je beginnen met het minen van ethereum dan is het belangrijk om de ethereum koers in de gaten te houden.